Wijngaard Aan de Breede Beek

Waar te koop

Alles wat de Breede Beek produceert is te koop in onze webwinkel. Ook voor cadeaubonnen kunt u hier terecht.
Daarnaast zijn de wijnen verkrijgbaar op de volgende verkooppunten:

Wijnhandel-Slijterij De Moor

Gasthuisstraat 2, 3861 BS Nijkerk
033-2452554
www.wijnhandelslijterijdemoor.nl

Wijnhandel Henri Bloem

Levendaal 96-98, 2311 JN Leiden
071-5121700
www.henribloem.nl

Corvino Wijnbeleving

Cor Stal, Brink 41a, 3861VA Nijkerk
06-20428903
www.corvinowijnbeleving.nl

Wijnhandel Louis Blancardi

Zuidsingel 62, 3811 HD Amersfoort
033-4768015

Eemlandhoeve

Bisschopsweg 5b, 3752 LK Bunschoten
033-2999200
eemlandhoeve.nl

De Proeftafel

Rozenstraat 15a, 3702 VK Zeist
030-2270041
www.deproeftafel.nl

Het Lokaal

Oliemolenhof 90, 3812 PB Amersfoort
www.hetlokaal.nl

Waar geschonken

Restaurant en wijnbar Merlot

Gelegen aan de Grote Koppel in Amersfoort en vol passie van eten en wijn: "Wij koken met smaakrijke en verse ingrediënten: als het kan van vaderlandse bodem, maar ook van andere streken. De basis is Frans, aangevuld met invloeden van andere interessante keukens. Onze keuken wordt al jaren gewaardeerd door o.a. Michelin – Lekker – Gaultmillau en Grootspraak."
merlot.nl
Grote Koppel 16
3813 AA Amersfoort

Ruud Jansen, Culinarist

Ruud Jansen heeft na een uitgebreide geschiedenis bij diverse restaurants zijn eigen onderneming opgericht. Op deze manier kan hij optimale en persoonlijke aandacht geven aan zijn gasten. Daar beleeft hij altijd veel plezier aan. Koken op locatie is één van zijn disciplines. De complete verzorging van lunch of diner op de wijngaard kunt u met een gerust hart aan hem uitbesteden.
www.culinarist.nl

Bilderberghotel De Klepperman

De Klepperman gebruikt op zijn menukaart voor Eethuys 't Backhuys enkele van onze wijnen. Hier kan men in het restaurant kennismaken met de wijnen. Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan de wijngaard via een speciaal arrangement van de Klepperman in samenwerking met de wijngaard. Kijk hier voor meer informatie.
Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken

Restaurant Rijks®

Rijks® is het restaurant van het Rijksmuseum.
Het Rijksmuseum vertelt het verhaal van Nederland. Ook zien we de invloeden uit verre en dichtbije buitenlanden. In RIJKS® zetten we de lijn van het Rijksmuseum voort: kwaliteit, authenticiteit, uniciteit, vertaald naar de keuken, de chefs, het interieur en de locatie. RIJKS® is het Rijksmuseum op je bord.
www.rijksrestaurant.nl
Museumstraat 2
1071 XX Amsterdam

Eetkamer van Zanten

Wijnen van de Breede Beek worden geschonken in Eetkamer Van Zanten. Het is een prettige plek met een modern interieur, waar je zowel voor een snelle hap als een compleet diner terecht kunt. De menukaart veranderd iedere 6 weken omdat gebruik gemaakt wordt van wat het seizoen te bieden heeft. Naast het eethuis zit het Café van Zanten gevestigd: een perfecte plek om nog even een gezellig gesprek voort te zetten. www.eetkamervanzanten.nl
Het Zand 1b
3811 GB Amersfoort

Marie Cuisine

Marie-Christine weet met haar home-made cooking en haar passie voor de mediterane keuken een zeer eigentijdse catering te presenteren.
06-53339636
mariecuisinecatering@gmail.com

Wijnbar VinVin

VinVin, de eerste wijnbar van Utrecht, op een steenworp afstand van de Neude en de Oudegracht. Een trendy wijnbar waar heerlijke wijnen vanuit de hele wereld worden geschonken en waar het vooral gezellig is. In de intieme sfeer geniet je van bijna 30 wijnen per glas! Genoeg te ontdekken dus. Je kunt er bovendien genieten van fingerfood: kleine hapjes die een voortreffelijke combinatie met de wijn vormen.
www.wijnbarvinvin.nl
Predikherenstraat 19
3512 TL Utrecht

Vaartsche Rijn

Vaartsche Rijn is een klein restaurant dat haar gasten wil verrassen met bijzonder en lekker eten, fijne wijnen en persoonlijke aandacht. In onze open keuken spelen we met zowel klassieke als vernieuwende smaakcombinaties. We omschrijven de keuken als "modern westers"; onze gerechten zijn geïnspireerd op smaken, ideeën en concepten uit de hele wereld. We serveren daarbij uitgesproken wijnen van het liefst kleine producenten, die vooral lekker smaken bij de gerechten.
www.restaurantvaartscherijn.nl
Westerkade 27
3511 HC Utrecht