Wijngaard Aan de Breede Beek
navigatiemenu

Waar te koop

Alles wat de Breede Beek produceert is te koop in onze webwinkel. Ook voor cadeaubonnen kunt u hier terecht.
Daarnaast zijn de wijnen verkrijgbaar op de volgende verkooppunten:

Wijnhandel-Slijterij De Moor

Gasthuisstraat 2, 3861 BS Nijkerk
033-2452554
www.wijnhandelslijterijdemoor.nl

Utregs Wijnhuis.

Achter de Dom 8
3512 JP Utrecht
www.utregswijnhuis.nl

Wijnhandel Henri Bloem 

Leusderweg 161, 3818 AC Amersfoort

www.bloem-amersfoort.nl

Wijnhandel Henri Bloem

Levendaal 96-98, 2311 JN Leiden
071-5121700
www.henribloem.nl

Corvino Wijnbeleving

Cor Stal, Brink 41a, 3861VA Nijkerk
06-20428903
www.corvinowijnbeleving.nl

Wijnhandel Louis Blancardi

Kamp 42, 3811 AS  Amersfoort
033-4768015

Eemlandhoeve

Bisschopsweg 5b, 3752 LK Bunschoten
033-2999200
eemlandhoeve.nl

De Proeftafel

Rozenstraat 15a, 3702 VK Zeist
030-2270041
www.deproeftafel.nl

Het Lokaal

Oliemolenhof 90, 3812 PB Amersfoort
www.hetlokaal.nl

Waar geschonken

Alberto's Italian

Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant.
www.albertositalian.nl
Molenplein 7-11
3862 JL Nijkerk

Ruud Jansen, Culinarist

Ruud Jansen heeft na een uitgebreide geschiedenis bij diverse restaurants zijn eigen onderneming opgericht. Op deze manier kan hij optimale en persoonlijke aandacht geven aan zijn gasten. Daar beleeft hij altijd veel plezier aan. Koken op locatie is één van zijn disciplines. De complete verzorging van lunch of diner op de wijngaard kunt u met een gerust hart aan hem uitbesteden.
www.culinarist.nl

Brasserie Kade 10

De dinerkaart van Kade 10 is gebaseerd op de Franse/ Nederlandse keuken. De gerechten zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en aangepast aan de seizoenen.
www.kade10.nl

Wijnbar Most

Wil je meer weten over wijn OF gewoon een gezellig middag met vrienden of collega’s? Boek dan een proeverij bij Wijn- en Eetbar Most. Al vanaf 8 personen kun je bij ons terecht. 
www.wijnbarmost.nl
Brusselplein 191
3541 CH Utrecht

Restaurant en wijnbar Merlot

Gelegen aan de Grote Koppel in Amersfoort en vol passie van eten en wijn: "Wij koken met smaakrijke en verse ingrediënten: als het kan van vaderlandse bodem, maar ook van andere streken. De basis is Frans, aangevuld met invloeden van andere interessante keukens. Onze keuken wordt al jaren gewaardeerd door o.a. Michelin – Lekker – Gaultmillau en Grootspraak."
merlot.nl
Grote Koppel 16
3813 AA Amersfoort

Restaurant Rijks®

Rijks® is het restaurant van het Rijksmuseum.
Het Rijksmuseum vertelt het verhaal van Nederland. Ook zien we de invloeden uit verre en dichtbije buitenlanden. In RIJKS® zetten we de lijn van het Rijksmuseum voort: kwaliteit, authenticiteit, uniciteit, vertaald naar de keuken, de chefs, het interieur en de locatie. RIJKS® is het Rijksmuseum op je bord.
www.rijksrestaurant.nl
Museumstraat 2
1071 XX Amsterdam

Blok's Restaurant

Een plek waar we elke dag met een klein team bezig zijn om u een geweldige beleving te geven. Beleving van smaak & kwaliteit, op uw bord en in het glas. Onszelf en u uitdagen, dat is ons motto.
www.bloksrestaurant.nl
Krommestraat 49, 
3811 CB Amersfoort

Wijnbar VinVin
VinVin, de eerste wijnbar van Utrecht, op een steenworp afstand van de Neude en de Oudegracht. Een trendy wijnbar waar heerlijke wijnen vanuit de hele wereld worden geschonken en waar het vooral gezellig is. In de intieme sfeer geniet je van bijna 30 wijnen per glas! 
Predikherenstraat 19
3512 TL Utrecht

SYR
In Syr kun je genieten van heerlijke Syrische gerechten zoals Muhammara, Kebbeh en Mujadara, mét een Europese twist bereid.
Utrecht
www.restaurantsyr.nl

L'invité.

L’invité werkt volgens de principes van de New Dutch Cuisine. Midden in de Jordaan, in een oude werkplaats uit 1628, vlakbij de Westerkerk en tussen talloze galerieën en leuke kroegjes.
www.linvite.nl
Bloemgracht 47, 1016 KD  Amsterdam

Circl Restaurant

Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten. Circl Restaurant vind je op de begane grond en is een unieke plek voor lunch, borrel en diner in het zakelijk hart van Amsterdam: de Zuidas. Alles wat je hier ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt heeft een duurzaam, circulair verhaal dat chefkok Rudolf Brand en zijn team je graag vertelt.
www.circl.nl/restaurant

Eetcafe Plan B

De eetcafé klassiekers zullen altijd blijven en daarnaast serveren wij charmante gerechten die in smaak en presentatie een eetcafé overtreffen. Vegetarische en veganistische gerechten worden steeds belangrijker in onze eetcultuur, vandaar dat ook deze gerechten een steeds belangrijkere plek innemen op onze kaart.
De Biezenkamp 4d
3831 JA, Leusden